Новини
4 Липня 2019
1 006

EPAM придбала освітню IT-компанію Competentum

Угода дозволить американському розробнику розширити експертизу в галузі освітніх рішень

Американська ІТ-компанія EPAM Systems оголосила про придбання компанії Competentum, що спеціалізується на рішеннях для розробки, оптимізації та персоналізації контенту навчальних програм, а також є розробником корпоративної системи дистанційного навчання ShareKnowledge. Про це йдеться у прес-релізі EPAM.

Зазначається, що угода дозволить EPAM розширити власну експертизу в розробці освітніх платформ і освітнього процесу для інженерів всередині та за межами компанії. “А також удосконалити пропозиції по цифровій трансформації для клієнтів з таких індустрій, як медіа, охорона здоров’я, видавнича справа та освітні технології”, – йдеться у повідомленні.

При цьому платформа ShareKnowledge стане доповненням до програми EPAM “Agile Professional Development”. “Окрім того, вона використовуватиметься як базовий акселератор у створенні рішень у сфері Risk & Compliance, де відповідність державним і корпоративним стандартам є виключно важливою”, – зазначили у компанії.

Сума угоди не розголошується.

EPAM Systems Inc – заснована у 1993 році. Провідний світовий постачальник послуг з розробки програмного забезпечення та цифрових платформ, дизайн-агентство. Співпрацює із замовниками у понад 25 країн у Північній Америці, Європі, Азії та Австралії.

Також EPAM разом із SoftServe та GlobalLogic входить до трійки лідерів рейтингу 50 найбільших ІТ-компаній України.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram