Новини
11 Лютого 2019
1 093

Рекордні темпи зростання: Вийшов новий рейтинг Топ-50 ІТ-компаній України

За останні два роки кількість спеціалістів в топ-50 найбільших ІТ-компаніях виросла до 58 тис.

Компанія DOU опублікувала січневий рейтинг 50 найбільших ІТ-компаній України. До першої трійки лідерів потрапили EPAM, SoftServe та GlobalLogic. При чому кількість співробітників у перших двох компаніях перевищила 6 тис.

Фото: DOU

“За останні два роки кількість спеціалістів в топ-50 найбільших ІТ-компаніях виросла більше ніж на третину — з 43 тис. до 58 тис.”, – відзначають аналітики DOU.

Також дані рейтингу свідчать, що темпи зростання серед топ-25 у списку стали рекордними за останні п’ять років. У 2018 р. кількість спеціалістів у цих компаніях зросла на 18% порівняно з 2017 р. Сумарне зростання у першій п’ятірці склало 12%.

Фото: DOU

Лідер нового рейтингу EPAM за весь минулий рік отримав приріст у 1 100 спеціалістів. Компанія пов’язує це з глобальним ростом частки проектів цифрових перетворень та комплексних рішень, на яких спеціалізуються українські офіси і, як наслідок, збільшенням кількості робочих місць. Номер два – SoftServe – стала лідером за річними темпами зростання, найнявши 1 470 спеціалістів. Третє місце дісталося GlobalLogic, яка за рік виросла на 800 фахівців.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що GlobalLogic консолідує 13 локальних центрів розробки в Україні, Польщі, Словаччини та Хорватії у єдину структуру.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram