Новини
28 Січня 2019
815

GlobalLogic об’єднує бізнес у Центральній та Східній Європі

Новий підрозділ очолив екс-керуючий директор GlobalLogic в Україні

Міжнародна ІТ-компанія GlobalLogic консолідує 13 локальних центрів розробки в Україні, Польщі, Словаччини та Хорватії у єдину структуру. Як повідомили Invеstory News у прес-службі компанії, об’єднання у Центральній та Східній Європі означатиме зростання бізнесу в усіх центрах розробки в регіоні.

Очолив регіон Центральної та Східної Європи в GlobalLogic старший віце-президент компанії Ігор Бєда, який з 2014 року знаходиться на посаді керуючого директора GlobalLogic в Україні. Повідомляється також, що до об’єднаної структури увійдуть близько 6 тис. технічних фахівців.

Європейський ринок – один зі стратегічних напрямків для GlobalLogic. Подальші кроки компанії з посилення присутності в Європі включають консолідацію роботи всіх інжинірингових центрів в регіоні, – відзначають у компанії, –  Це допоможе залучати більше нових клієнтів, зміцнити співпрацю інженерів в найбільших європейських містах, дозволить створювати більше інноваційних продуктів і розвивати експертизу ІТ-професіоналів у всіх країнах регіону”.

У GlobalLogic підкреслили, що Європейський ринок переживає активний попит на цифрову трансформацію бізнесу і створення цифрових продуктів в різноманітних галузях економіки. Так, у 2018 р. інвестиції в R&D в ЄС виросли на 14% і склали, за деякими оцінками, близько $375 млрд. Також європейські компанії відчувають дефіцит технічних фахівців, який, за деякими прогнозами, до кінця 2019 р. досягне 500-900 тис. технічних фахівців.

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram