Новини
8 Грудня 2020
741

Всесвітній економічний форум у наступному році відбудеться в Сінгапурі

У 2022 році цей захід повернеться в Давос

Наступний Всесвітній економічний форум (ВЕФ) пройде в Сінгапурі з 13 по 16 травня, повідомляє Reuters з посиланням на лист президента форуму Борг Бренді, що опинився у розпорядженні агентства. У 2022 р. форум повернеться у швейцарський Давос.

Раніше планувалося перенести щорічну зустріч з січня наступного року на кінець травня і провести її у швейцарському Люцерні.

“Саміт глобальних лідерів має вирішальне значення для обговорення того, як ми зможемо відновитися разом, — заявив засновник і глава ВЕФ Клаус Шваб. — Спеціальна щорічна зустріч 2021 р. стане місцем особистої зустрічі лідерів бізнесу, урядів і громадянського суспільства вперше з початку глобальної пандемії. Державно-приватна співпраця необхідна як ніколи для відновлення довіри та усунення розколів, що виникли у 2020 р.”.

Перенесення зустрічі в Сінгапур показує стурбованість ВЕФ забезпеченням здоров’я і безпеки учасників зустрічі та місцевого населення. Після ретельного вивчення можливих місць і у світлі поточної ситуації з COVID-19 було вирішено, що Сінгапур найкраще підходить для проведення зустрічі.

З 25 по 29 січня 2021 р. відбудеться онлайн-форум “Давоський тиждень”, а 6-7 квітня ВЕФ проведе в Токіо Глобальний саміт з управління технологіями.

Як писали раніше Investory News, Китай, який спровокував найсерйозніший економічний спад з часів Великої депресії, дозволивши поширитися по світу вірусу COVID-19, вийшов з кризи у кращому стані, ніж практично будь-яка інша економіка.

А от Індія вперше у своїй історії опинилася у технічній рецесії у першому півріччі 2020-2021 фінансового року. Пандемія COVID-19, а також карантинні заходи, введені для стримування її поширення, завдали важкого удару по економці країни.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram