Новини
13 Травня 2021
802

“Укрпошта” побудує в Києві сортувальний хаб за $50 мільйонів

Термін експлуатації опорних конструкцій будівлі розрахований не менше ніж на 30 років

АТ “Укрпошта” оголосила тендер на будівництво нового сортувального хаба в Києві з орієнтовною вартістю у $50 млн. Про це написав на своїй сторінці у Facebook гендиректор “Укрпошти” Ігор Смілянський.

“Від планів, кредитів і обговорень ми перейшли до конкретики й сьогодні (середа, 12 травня, — Ред.) оголосили тендер на будівництво першого за 42 роки автоматизованого сортувального центру Укрпошти… в Київській області. Договір будівництва — під ключ до $50 млн, з гарантією та експлуатацією. Варіантів два: інвестдоговір або довгострокова оренда з можливістю викупу з боку Укрпошти”, — зазначив він.

Відповідно до тендерної документації, всі проєктні та будівельні роботи нового складського комплексу HUB_KyivEast, враховуючи застосовані матеріали та обладнання, повинні виконуватися з урахуванням стандартів Європейського інвестиційного банку в тій частині, що є узгодженою з нормативними документами України у сфері будівництва.

Термін експлуатації опорних конструкцій будівлі — не менше ніж 30 років.

Нагадаємо, за результатами 2020 року “Укрпошта” отримала прибуток обсягом 185 млн грн. Якщо порівнювати з 2016 роком компанія вдвічі збільшила свій дохід.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram