Новини
23 Листопада 2020
955

Український стрімінговий стартап StreamHERO залучив $550 тисяч

Лід-інвестором став фонд Adventures Lab, а серед інших — Admitad і група бізнес-ангелів

Український стрімінговий сервіс StreamHERO залучив $550 тис. у рамках раунду інвестицій pre-seed. Лід-інвестором виступив фонд Adventures Lab, у раунді також брали участь Admitad і група бізнес-ангелів, серед яких ангельські інвестори Влад Панченко (співзасновник DMakret), Марат Кичик (директор і керуючий партнер Bitfury Capital) та Олександр Кохановський (засновник Natus Vincere, ESforce і DMarket), повідомляє AIN.ua.

Команда витратить інвестиції на поліпшення алгоритму показу реклами, розробку інструментів монетизації для стримерів, розвиток аналітики.

Як зазначає CEO стартапу Александрс Заволокс, у 2021 році фокус компанії перейде на масштабування бізнес-моделі через інтеграцію у рекламні мережі та біржі.

StreamHERO — це стрімінгова рекламна мережа, алгоритм якої інтегрує рекламу брендів у прямі трансляції стримерів.

Фото: AIN.ua/Приклад реклами бренду в ігровому Strim, скріншот надано стартапом

“Сервіс дозволяє запустити рекламну кампанію у сотень стримерів за хвилини, не витрачаючи часу на пошук, перемовини та інші процеси”, — йдеться у повідомленні.

Для валідації кампаній і збору статистики StreamHERO використовує комп’ютерний зір, збирає аналітику щодо рекламних кампаній в особистих кабінетах брендів.

Закриту бета-версію сервісу запустили у грудні 2019 року на Twitch. За рік роботи сервіс під’єднав декілька тисяч стримерів з усього світу.

Видання зазначає, що CEO та співзасновник компанії Александрс Заволокс має 20-річний досвід роботи в ігровій індустрії, зокрема роботу в компанії, яка виробляє харчування для геймерів Runtime, організацію турнірів Epicenter, і роботу у відеохостингу Dailymotion.

Співзасновник і CPO сервісу — Олександр Буров, раніше працював у Dreamteam. Третій співзасновник StreamHERO Микита Попов прийшов у команду з нативної рекламної мережі MGID.

Як зазначив керуючий партнер Adventures Lab Андрій Криворчук, StreamHero — це Google Adsense для ігрових стримерів, який з’єднує великих рекламодавців з непрофесійними стримерами, таким чином розвиваючи до сьогодні ніким не освоєний ринок у розмірі понад $350 млн на рік.

Нагадаємо, нещодавно ще один український стартап Raccoon.World залучив €900 тис. Отримані кошти підуть на зміцнення позицій на ринках, що вже існують і підготовку до масштабування в межах ЄС та Азії.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram