PARTNERSHIP
20 Травня 2019
1 285

У Києві пройде батл для інвесторів

Темою заходу обрана інвестиційна привабливість різних секторів українського бізнесу

28 травня у Києві пройде захід Інвест-батл. Кому довірити гроші?” для інвесторів, що цікавляться МСБ-проектами. Як повідомляють організатори, у ході заходу гості дізнаються, де безпечніше розміщувати гроші: у банках, фондах, нерухомості чи фінансових компаніях, а також, де брати свіжі ідеї і нові знайомства для свого бізнесу.

Також на конференції кожен представник свого бізнес-сегменту розповість про переваги і ризики, можливості і перспективи інвестування в ту чи іншу сферу.

Серед учасників конференції: власник і генеральний директор фінансової групи компаній FGK, засновник фінансової компанії FinStream, та Каштан 2000 Сергій Позняквіцепрезидент Асоціації фахівців з нерухомості, голова Харківського регіонального відділення ЕВА Ігор Балакаекономіст, керуючий партнер інвестиційної компанії Capital Times Investment Company Ерік Найман. 

Також до участі запрошені директор департаменту корпоративних продуктів, партнерства і продажів Райффайзен Банку Аваль Руслан Співак та системний аналітик Олексій Жмеренецький.

Організатор заходу – інвестиційна платформа FINSTREAM.

Більше інформації за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram