Новини
26 Листопада 2020
1 524

Perfect Group придбала понад 47% акцій ПАТ “Київпроект”

Водночас столична проектна організація планує провести реструктуризацію своєї будівлі

ТОВ “Спецрентфінанс” (Київ), власник якого входить у будівельну групу Perfect Group, увійшла до складу акціонерів ПАТ “Київпроект” (47,2% акцій ), повідомляє Інтерфакс-Україна.

Згідно з повідомленням “Київпроекту” в системі розкриття інформації НКЦПФР, “Спецрентфінанс” придбало понад 2,884 млн простих іменних акцій підприємства, що складають 47,2% від загальної кількості акцій (або 49,3% голосуючих акцій товариства).

Крім того, таку ж кількість акцій придбало ТОВ “Джемп” (Київ).

Водночас кіпрська “Трейлорі Венчерз Лімітед”, яка раніше володіла 98,7% голосуючими акціями “Київпроекту”, вийшла зі складу його акціонерів.

ТОВ “Спецрентфінанс” займається наданням в оренду та експлуатацією власної або орендованої нерухомості.

Згідно з даними Єдиного держреєстру, власником 100% статутного капіталу ТОВ у розмірі 6 млн грн виступає ТОВ “Спецбудінвест-17”. Кінцевими бенефіціарами вказані Олег Тимошенко та Василь Шомонко. Компанія входить у будівельну групу Perfect Group.

ТОВ “Джемп” створено в листопаді 2020 р. За даними Єдиного держреєстру, основним видом його діяльності є управління нерухомістю. Власником і керівником компанії вказаний Дмитро Райчук.

“Київпроект” заснований у 1937 р. Є однією з найстаріших і найбільших проектних організацій Києва. Займається розробкою проектно-кошторисної документації у сфері містобудування, інженерних мереж, транспортних розв’язок, розробкою проектів реконструкції тощо.

За інформацією агентства, “Київпроект” має намір реконструювати свою будівлю під багатофункціональний комплекс у 2021 р. Девелоперами реновації будинку виступають Saga Development у партнерстві з Perfect Group і Kyivproekt Development.

Як писали раніше Investory News, сервіс відкритих даних Opendatabot став безкоштовним для всіх українських підприємців. Всі необхідні сервіси тепер можна отримати у звичайному обліковому записі.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram