Новини
2 Листопада 2020
959

Для ФОПів сервіси Opendatabot стали безкоштовними

Тепер всі необхідні сервіси можна отримати у звичайному обліковому записі

Сервіс відкритих даних Opendatabot став безкоштовним для всіх українських підприємців. Про це повідомила прес-служба сервісу на своїй сторінці в Facebook.

Тепер ФОП зможуть безкоштовно відстежувати всі зміни в державних реєстрах, а також подавати звіти в податкову і платити податки через Opendatabot без покупки преміум-тарифу.

Доступні такі можливості:

• відслідковувати зміни в єдиному державному реєстрі: поява податкового боргу, зміна групи єдиного податку та статусу платника ПДВ;

• подавати податкові звіти та сплачувати податки;

• підписувати з допомогою ЕЦП і обмінюватися договорами, рахунками, актами з контрагентами просто в смартфоні;

• відслідковувати зміни в реєстрі нерухомості, арешти рухомого майна, єдиний реєстр боржників.

Професійний аккаунт в Opendatabot коштує 270 грн на місяць, і раніше тільки з ним можна було моніторити ФОП у всіх реєстрах.

Тепер всі сервіси для ФОПа можна отримати у звичайному обліковому записі. Для цього достатньо підтвердити ваш аккаунт за допомогою ЕЦП. Докладні інструкції, як увімкнути послугу, можна знайти на сайті сервісу.

Як приєднатися:

• потрібно запустити Opendatabot, відправити йому свій код платника податків;

• підтвердити, що це ваше ФОП, за допомогою електронного підпису;

• після цього Opendatabot буде щотижня перевіряти державні реєстри та повідомляти вам про зміни.

Професійні акаунти залишаються в Opendatabot — вони дають можливість малому бізнесу і юристам здійснювати моніторинг 10 компаній або 10 судових справ.

Як писали раніше Investory News, згідно з даними дослідження “Портрет українського підприємця”, проведеного Союзом українських підприємців (СУП) спільно з Ukrainian Marketing Group, середній вік української компанії — 8,4 роки.

Нагадаємо, дослідники Університету Центральної Флориди з’ясували: тимчасові проблеми зі сном та поведінкою, яка виникає після цього, можуть стимулювати підприємницьку активність і мотивувати ставити більш амбітні цілі.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram