Новини
10 Вересня 2020
886

Apple створила власні захисні маски для працівників

Їх дизайном займалися ті ж люди, які працюють над iPhone та iPad

Фото: Sean Rayford

Apple створила захисні маски, які надасть співробітникам, зокрема консультантам у своїх магазинах, повідомляє Bloomberg. Перший анонсований цієї осені продукт компанії буде називатися Apple Face Mask. Його створила та ж команда інженерів і промислових дизайнерів, яка працює над iPhone та iPad.

Маска складається з трьох шарів захисту і здатна затримувати як частки, що видихаються, так і ті, що надходять ззовні. Маску можна прати й заново використовувати до п’яти разів, у неї є регульовані зав’язки, які тримаються на вухах.

“У типовому для Apple стилі, маска виглядає унікально з великими полями зверху у носа і знизу у підборіддя”, — описує агенція.

На фото: агенція Bloomberg вважає, що це можлива модель маски

Apple підтвердила Bloomberg, що розробила маски, і повідомила, що почне розсилати їх співробітникам протягом двох наступних тижнів.

Ще одні маски компанія вирішила закуповувати. Мова про маски ClearMask, відмінна частина яких — прозорість матеріалів, завдяки якій можна бачити обличчя людини майже цілком.

Це перші прозорі хірургічні маски, які схвалило Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA). Прозорі маски дозволяють людям, які погано чують, але вміють читати по губах, краще розуміти людей.

У мережі з’явилася й така концепція маски Apple від коронавірусу

Як писали раніше Investory News, кінотеатри, сервіси доставки й парки розваг звертаються до епідеміологів, щоб підготуватися до відкриття після карантину. Такі послуги стали надавати й консалтингові компанії.

А от компанії, які прагнуть якомога швидше повернутися до нормальної роботи після пандемії, вигадують нові посади для людей, завданням яких стане надання безпеки інших співробітників і клієнтів. З майбутніми професіями можна ознайомитися тут.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram