Новини
24 Листопада 2020
874

Snapchat запустив аналог TikTok — сервіс коротких відео Spotlight

Для залучення аудиторії компанія щодня розподілятиме між авторами найкращих снепів $1 мільйон

Snapchat запустив аналог TikTok — сервіс для публікації коротких відео Spotlight, який наразі працює всередині програми додатку, повідомляє The Guardian.

“Щоб залучити до платформи більше аудиторії, компанія щодня розподілятиме $1 млн між авторами найкращих роликів”, — зазначає видання.

І додає, що заробляти на публікації відео зможуть користувачі з Австралії, Канади, США, Франції, Німеччини, Данії, Ірландії, Новій Зеландії, Норвегії, Швеції та Великої Британії.

“Гроші розподілятимуться між користувачами в залежності від того, скільки унікальних переглядів наберуть їх відео. Свою частину від $1 млн отримають автори найпопулярніших роликів дня”, — йдеться у повідомленні.

Spotlight дозволяє завантажувати вертикальні відео тривалістю до 60 секунд.

Як зазначає Tech Crunch, правила сервісу зобов’язують користувачів публікувати тільки оригінальний контент. “Це означає, що канали з мемами з інтернету можуть бути пессимізовані платформою”, — наголошує видання.

Призначена для користувача стрічка Spotlight формується за допомогою алгоритму, схожого на систему TikTok. Сервіс рекомендує відео, схожі на ті, які були вподобані раніше.

Раніше Investory News писали, що Snapchat запустив бізнес-профілі у тестовому режимі — бренди зможуть створювати власні профілі у додатку. На стадії бета-тестування доступ до нової функції отримали 30 компаній.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram