Новини
19 Січня 2024
299

Щотижневий розпорядок засновника Snapchat Евана Шпігеля

Ранній підйом, час на себе та сім’ю, робота з командою

Генеральний директор та співзасновник Snapchat Еван Шпігель застосовує практичний та жорсткий підхід у роботі, приділяючи велику увагу ефективності. Але за межами офісу він вміє незвичайно розслаблятися і, схоже, є великим шанувальником засобів догляду за шкірою від своєї дружини, супермоделі Міранди Керр, пише Business Insider.

У 25 років Шпігель став одним із наймолодших мільярдерів у світі. Зараз йому 33, і за останні роки він встиг пережити кілька серйозних злетів та падінь: його власний капітал впав з $13,9 млрд до $2,3 млрд у період з 2021 по 2022 рік, а тепер, за даними Forbes, його власний капітал оцінюється у $3,7 млрд.

Шпігель живе на Західному узбережжі та зазвичай прокидається дуже рано, приблизно о 5 ранку. “Я встаю дуже рано, тому що для мене це єдиний час, коли люди ще не прокинулися”, — сказав він. інтерв’ю у 2018 році.

Потім він перевіряє Snapchat, електронну пошту та випиває подвійний еспресо. Близько 5:30 ранку Шпігель або займається у тренажерному залі протягом 45 хвилин, або проводить цей час за медитацією Крія. О 6:15 він приймає душ, використовуючи продукцію косметичної компанії дружини Міранди Керр Kora Organics. Він користується одним і тим же скрабом для обличчя з куркумою протягом багатьох років.

Керр розповіла, що Шпігель любить маску для обличчя з куркумою від її компанії, в якій є олія перцевої м’яти, тому що воно дуже бадьорить. Також Керр сказала, що її перше враження про її нинішнього чоловіка було те, що він “милий”, але “у нього шкіра, що лущиться”!

О 6:30 Шпігель читає новини — насамперед Wall Street Journal та Financial Times. Близько 7:00 ранку він снідає із сім’єю, а потім прямує до офісу. По можливості Шпігель відвозить своїх дітей до школи. У нього з Керр двоє дітей, і зараз вони чекають на третє. Також Шпігель виховує сина Керр від першого шлюбу з Орландо Блумом.

У 2018 році Шпігель сказав в інтерв’ю, що він часто літав ранком, щоб розслабитися (Шпігель — ліцензований пілот вертольота), але зараз це відбувається набагато рідше, враховуючи його сімейні обов’язки. Однак останнім часом він проводить більше часу із командою з монетизації, оскільки компанія фокусується на збільшенні доходів.

Ще у 2018 році Шпігель сказав, що дизайн досі його улюблена частина роботи. Компанія зберегла невелику та згуртовану команду дизайнерів, щоб йому було легше обговорювати ідеї з командою. Шпігель назвав решту своєї роботи, не пов’язаної з дизайном, нуднішою.

Шпігель також дотримується набагато жорсткішого та практичного підходу до роботи, ніж раніше, наслідуючи, як повідомляється, “надзвичайно жорстку” робочу культуру, яку Маск просуває в X. Перш ніж піти з роботи, він намагається перевірити роботу команд із монетизації, проєктування та продукту.

Щоп’ятниці Шпігель виділяє пів години, щоб поговорити з експертом в області, яка його цікавить, що іноді пов’язано з його благодійними інвестиціями. Останні теми включають різноманіття океану та оновлену інформацію про “Каліфорнію 100” — проєкт, який представляє довгострокове майбутнє Каліфорнії.

Шпігель йде з роботи близько 18:30, повертається додому і проводить деякий час із дітьми, читаючи їм книги. Він та Керр разом вечеряють о 19:30. Приблизно о 20:30 він приймає душ, а о 21:00 лягає спати. У суботу Шпігель часто бере уроки французької мови та уроки пілотування. Хоча він уже має ліцензію на комерційний вертоліт, наразі він завершує отримання комерційної ліцензії на літак.

Неділю він проводить із сім’єю. Останнім часом вони захоплені читанням Гаррі Поттера або грою iRacing. Шпігель збудував своїм дітям гоночний симулятор на Різдво. Його діти також люблять водити свої квадроцикли Cyberquad (квадроцикл для дітей у стилі Cybertruck, створений Tesla).

Раніше Investory News писали, що Марк Цукерберг став фермером.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram