Новини
12 Січня 2024
313

Марк Цукерберг став фермером

Мільярдер планує вирощувати худобу та напувати її пивом

Mark Zuckerberg and Priscilla Chan. (Chan Zuckerberg Initiative)

Марк Цукерберг почав розводити велику рогату худобу, яку планує напувати пивом. Мільярдер оголосив про свої фермерські амбіції в Instagram, а також опублікував свою фотографію з тарілкою стейка.

“Почав розводити велику рогату худобу на ранчо Коолау на Кауаї, і моя мета — виробляти яловичину найвищої якості у світі. Худоба — це вагю та ангус, і вони виростуть, поїдаючи борошно з макадамії та випиваючи пиво, яке ми вирощуємо та виготовляємо тут, на ранчо”, — написав Цукерберг. Вагю та ангус – японські породи худоби, яким іноді дають пити пиво для пробудження апетиту.

За даними Forbes, Цукерберг витратив понад $100 млн на маєток площею понад 280 га на Кауаї, Гаваї, у 2014 році, а потім додав ще 240 га у 2021 році за $53 млн, повідомляє Mansion Global. У тому ж році він купив ще 44 га землі на Кауаї, повідомила тоді газета Honolulu Star-Advertiser.

Маєток, де розташовано його ранчо, зараз займає площу близько 600 га і включає громадський пляж. Там також розташовуватиметься величезний комплекс з підземним бункером, який зараз будується. За словами Цукерберга, у маєтку навіть є акри дерев макадамії, з висадкою яких допомогли доньки. Дівчатка також доглядають різних тварин на ранчо.

Раніше Investory News писали, що fкції Meta встановили антирекорд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram