Новини
7 Грудня 2021
767

Duolingo дізнався: Netflix і TikTok мотивують людей вивчати нові мови

70% опитаних зазначили, що вивчити нову мову їх надихнув певний серіал

Програма для вивчення мов Duolingo випустила другий щорічний звіт, з якого стало ясно, що на переваги та мотивацію користувачів сильно впливає контент Netflix і TikTok, пише Fast Company.

Так, 70% опитаних сказали, що вивчити нову мову їх мотивував якийсь серіал. Зокрема, 37% опитаних вирішили вчити іспанську через серіал “Паперовий дім”, 28% — корейську після “Ігри в кальмари”, 20% — французьку після “Емілі в Парижі”, 16% — німецьку після “Темряви”, така ж частка опитаних захотіла вивчати французьку після серіалу “Люпен”.

Мета Duolingo — більше залучати користувачів до взаємодії з брендом за допомогою TikTok. Компанія з’ясувала, що 29% опитаних вважають, що перегляд відео іншою мовою міг би мотивувати їх її вивчити. Серед покоління Z ця метрика становить 40%.

Ще один важливий мотиватор вивчення мов — бажання більше дізнатися про сімейну спадщину. Серед 42% опитаних, які почали вивчати мову на початку пандемії, 70% сказали, що вони зробили це заради того, щоб більше дізнатися про своє походження, сімейну спадщину чи культуру.

Investory News дізналися, які серіали найбільше переглядають на стримінгових сервісах. Добірка — за посиланням.

Нагадаємо, Netflix купує канадську Scanline VFX, що займається виробництвом спецефектів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram