Новини
16 Липня 2020
1 035

Snapchat запустив бізнес-профілі у тестовому режимі

Dior, Gucci, L’Oréal Paris, Louis Vuitton, Prada, Ralph Lauren та інші потрапили до списку учасників бета-тесту

Бренди зможуть створювати власні профілі в Snapchat, пише Adweek. На стадії бета-тестування доступ до нової функції отримали 30 компаній.

Як розраховують у Snapchat, можливість створювати корпоративні профілі стане доступна для всіх компаній до кінця року. Вони зможуть назавжди залишати опублікований відеоконтент, додавати фірмові маски та фільтри з ефектом доповненої реальності.

Рішення про можливість створювати профілі брендів Snapchat прийняла після того, як минулого року дала таку можливість відомим авторам, лідерам думок і розважальним шоу. Користувачі можуть знайти профілі брендів через пошук, QR-коди й рекламу.

Корпоративні профілі в Snapchat отримають додатковий набір інструментів. Зокрема, управляти сторінкою в соцмережі зможуть кілька людей (або ціла команда) і не тільки зі смартфона. У список брендів, які візьмуть участь в бета-тесті нової функції, потрапили Dior, Gucci, L’Oréal Paris, Louis Vuitton, Prada, Ralph Lauren та інші.

“Ми прагнемо до майбутнього, в якому співтовариство Snapchat зможе взаємодіяти з брендами будь-якого розміру, використовуючи різноманітні продукти, що надаються нашим сервісом”, — розповіла менеджер з глобального маркетингу продуктів Snapchat Кароліна Аргуелєс.

Як раніше писали Investory News, візуальний сервіс Pinterest обійшов месенджер Snapchat і став третьою за величиною соціальною платформою в США. Основним драйвером зростання сервісу є його привабливість для різних вікових груп.

А от сервіс Microsoft Digital Marketing Center відкриває малому та середньому бізнесу доступ до управління органічними соціальними мережами й платним контентом у Microsoft, Google, Facebook, Instagram і Twitter

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram