Новини
22 Грудня 2021
692

Дівчина звільнилася з McDonald’s заради TikTok

Зараз вона отримує $120 тисяч на рік за ролики для Walmart та Heinz

Менш ніж рік тому Медісон Піл заробляла $12 на годину в McDonald’s у Кентуккі. Через тиждень після того, як її ролик у TikTok з рецептом запеченої курки став вірусним, вона звільнилася. Тепер Піл заробляє від $5 тис. до $10 тис. на місяць та має контракти з такими брендами, як Walmart, Heinz та Kroger, пише Business Insider.

Медісон Піл, більш відома за нікнеймом @MaddisonsKitchen, почала набирати фоловерів після того, як опублікувала в TikTok рецепт запеченої курки під пісню Карді Бі WAP. Через тиждень після того, як відео стало вірусним, вона звільнилася з McDonald’s і повністю присвятила себе створенню контенту.

“Я знаю, що це може здатися безвідповідальним, — сказала Піл. — Але я бачила перспективне майбутнє з TikTok, багато брендів вже звертаються до відео”. У Піл понад 350 тис. фоловерів та 11,8 млн лайків у додатку. За її словами, з лютого вона працювала з 20-30 брендами, зокрема Kroger, Walmart, Weber Grills та Heinz.

Це велике зростання після McDonald’s, в якому Піл почала працювати, коли їй було 15 років. Під час її відходу компанія зіткнулася з нестачею персоналу, через що керівництво змушувало співробітників виконувати роботу, яка втричі перевищує їхні обов’язки, але продовжувала платити зарплату, що відповідає одному робочому місцю.

“Тепер я можу купити власний будинок та оплачувати все, що мені потрібно. Мені більше нема про що турбуватися”, — додала Піл. Не маючи вищої освіти чи будь-якого документа, що підтверджує проходження кулінарних курсів, Піл змогла побудувати кар’єру в TikTok.

“Все, чим ви захоплюєтеся, ви можете перетворити на контент, — пояснила Піл. — Люди це побачать, і тоді це швидко може стати бізнесом”.

Нагадаємо, нещодавно сервіс коротких відео TikTok розпочав працювати із Shopify, що надало можливість користувачам здійснювати покупки безпосередньо у самій програм. Наразі активно нарощується виторг за допомогою нового каналу продажів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram