Новини
12 Березня 2020
915

PepsiCo купує виробника енергетиків Rockstar Energy за $3,85 мільярда

Раніше сторони співпрацювали за дистриб’юторською угодою в Північній Америці

PepsiCo купує компанію Rockstar Energy, з якою співпрацює з 2009 року за дистриб’юторською угодою в Північній Америці, за $3,85 млрд, повідомляє CNBC.

Видання зазначає, що дистриб’юторська угода не дозволяє PepsiCo впроваджувати інновації у виробництво або укладати контракти з іншими виробниками енергетиків. “Якщо партнери закриють угоду, PepsiCo зможе почати співпрацювати й з іншими виробниками”, – йдеться у повідомленні.

PepsiCo має енергетики Kickstart, GameFuel і AMP, які компанія просуває за допомогою впізнаваного бренду Mountain Dew. “У компанії заявили виданню, що цього року новий актив ніяк не вплине на виторг і прибуток на акцію”, – зазначає CNBC.

І додає, що Coca-Cola і PepsiCo виходять на ринок енергетичних напоїв після того, як попит на газовану воду в США впав.

Нагадаємо, нещодавно PepsiCo вирішила придбати одного із найбільших у КНР виробників снеків Be&Cheery, який переважно на китайських е-платформах продає різноманітні закуски від горіхів до сухофруктів, у місцевого виробника Haoxiangni Health Food за $705 млн.

А влітку 2019 року компанія оголосила, що купує за $1,7 млрд південноафриканську Pioneer Foods Group Ltd, що займається виробництвом, дистрибуцією, маркетингом і продажем різноманітних харчових продуктів, напоїв і супутніх товарів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram