Новини
29 Липня 2019
1 626

Озолотилися: Мережа “Укрзолото” придбала ювелірний гіпермаркет Zlato.ua

Таким чином компанія розраховує стати найбільшою ювелірною мережею в Україні

Один з лідерів на ювелірному офлайн-ринку “Укрзолото” придбав інтернет-магазин Zlato.ua, який входить в ТОП-3 гравців на онлайн-ринку, повідомляє Retailers, посилаючись на топ-менеджера одного з інтернет-магазинів на ювелірному ринку та джерело, що знайоме з ходом переговорів.

Видання зазначає, що внаслідок цієї угоди “Укрзолото” розраховує стати найбільшою ювелірною мережею в Україні. “Це дозволить їй досить безболісно закріпитися в інтернеті та розширити коло потенційних покупців на ринку, що падає”, – зазначають експерти.

У прес-релізі, який виданню надали компанії, про угоду не йдеться. Зазначається тільки про партнерство та спільний розвиток. “Вперше партнерство обговорили зі Святославом (Святослав Амелін – співвласник Zlato.ua, – ред.) у листопаді 2018 року, а вже в березні 2019 вийшли на узгоджений формат”, – зазначається в прес-релізі.

За інформацією видання, керувати Zlato.ua буде генеральний директор “Укрзолото” Григорій Курносов. Вся команда Zlato.ua як на рівні топ-менеджменту, так і на рівні лінійних співробітників продовжує працювати в проекті. У компаній залишаються окремі команди, обліки, склади, стратегії розвитку й т.д.

“Протягом найближчих місяців усі товари “Укрзолота” можна буде побачити та придбати через Zlato.ua (сайт оновиться до початку нового сезону). У планах “Укрзолота” відкривати у власних магазинах точки видачі замовлень Zlato.ua, а також відкривати окремі магазини під брендом Zlato”, – йдеться у повідомленні.

Додається, що Святослав Амелін “вийшов з операційного управління магазином”, але планує брати участь в Zlato.ua тільки на рівні консультування і online маркетингу. За його словами, щоб бізнес Zlato.ua ріс – необхідно було розвивати фізичну мережу та збільшувати кількість товару. “Але це довгий та складний процес з багатьма невідомими. Тому ми почали шукати варіанти партнерства з роздрібними мережами”, – пояснив він.

Про те, що наразі відбувається на ринку ювелірних прикрас і чому вони дорожчають у ціні
можна прочитати у матеріалі Investory News “Дороге задоволення: В Україні подорожчають ювелірні прикраси”.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram