Новини
13 Червня 2019
856

Новий партнер: МАУ розпочала співпрацю з американською мережею Duty Free Americas

Товари можна буде обирати онлайн, а от отримувати – вже на борту літака

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) оголосила про старт стратегічного партнерства з американською мережею магазинів безмитної торгівлі Duty Free Americas (Флорида).

Зокрема, дві компанії запускають послугу попереднього вибору товарів для отримання їх на борту (pre-order duty free), передає Інтерфакс-Україна, посилаючись на повідомлення віце-президентів компаній Сергія Фоменко (МАУ) і Дофа Алека (Duty Free Americas).

Як зазначив Сергій Фоменко, послуга pre-order duty free надасть пасажирам можливість замовляти товари duty free не в аеропорту, а онлайн разом із запрошенням на реєстрацію рейсу. “Всього в каталозі буде 5 тис. товарів. Він буде доступний для пасажирів на сайті авіакомпанії у липні 2019 року”, – зазначив він.

І додав, що спільно з партнером МАУ зможе конкурувати з ще більшою кількістю хабів, з аеропортами, які намагаються також бути аеропортами пересадки, тому що ціни в каталозі будуть більш конкурентними.

“Це дасть нам додаткову можливість залучити більше пасажирів, які подорожуватимуть через аеропорт “Бориспіль”, що сприятиме розширенню наших маршрутів”, – прокоментував Сергій Фоменко.

Duty Free Americas – мережа магазинів безмитної торгівлі в США, Мексиці та Латинській Америці. Заснована у 1983 році й базується в Голлівуді (штат Флорида, США). Раніше компанія була відома як World Duty Free Americas, змінила назву на Duty Free Americas у жовтні 2001 року.

Investory News писали, що авіакомпанія МАУ скоротить кількість своїх рейсів в період літньої навігації через затримку постачання літаків Boeing 737 MAX, які повинні були почати роботу на регулярних рейсах МАУ з середини квітня цього року. Однак через припинення експлуатації даного типу літака через авіакатастрофу в Ефіопії постачання трьох Boeing 737 MAX для авіакомпанії МАУ до завершення розслідування відкладається.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram