Новини
25 Листопада 2019
1 531

Група компаній NEQSOL Holding придбала Vodafone Україна

Сума угоди склала $734 мільйони

Керівництво компанії МТС підписало договір про продаж телекомунікаційного бізнесу в Україні з компанією Telco Solutions and Investments, яка підконтрольна азербайджанській телеком-компанії Bakcell, що входить до міжнародної групи компаній NEQSOL Holding, про це повідомляє прес-служба NEQSOL Holding.

Як зазначається у повідомленні, МТС підписала папери через свою 100% дочірню компанію Allegretto Holding S.a.r.l. (Люксембург). Згідно із договором, оператор продає 100% частку в компанії Preludium BV (Нідерланди), що є єдиним акціонером ПрАТ “ВФ Україна”.

“Сума угоди склала $734 млн, у тому числі з урахуванням відтермінованого платежу на суму близько $84 млн”, – зазначили у компанії. І додали, що придбання телекомунікаційної компанії в Україні фінансуватиметься переважно за рахунок ресурсів від міжнародних фінансових структур.

Як зазначив Юсиф Джаббаров, СЕО NEQSOL Holding, з придбанням Vodafone Україна компанія продовжить стратегію розширення міжнародної присутності та виходу на нові ринки компаній, що входять в групу компаній NEQSOL Holding.

У компанії також зазначили, що зміна власника не вплине на операційну діяльність Vodafone Україна.

Компанія продовжить надавати послуги під брендом Vodafone.

Нагадаємо, чутки про те, що азербайджанський оператор мобільного зв’язку Bakcell планує купити Vodafone Ukraine з’явилися ще на початку жовтня.

Через декілька тижнів антимонопольний комітет дав дозвіл компанії Bakcell з Азербайджану купити другого за величиною мобільного оператора в Україні – “Водафон Україна”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram