Новини
2 Лютого 2021
748

Warner Music вперше за останні 17 років збільшила виторг

При цьому чистий прибуток компанії навпаки — скоротився

Одна з трьох найбільших звукозаписних компаній світу Warner Music Group Corp зафіксувала зниження чистого прибутку у першому кварталі поточного фінансового року, але збільшила виторг завдяки зростанню популярності стрімінгових сервісів, йдеться у пресрелізі компанії.

Чистий прибуток за підсумками кварталу, що завершився 31 грудня 2020 року, скоротився до $99 млн зі $122 млн за аналогічний період роком раніше. Прибуток у розрахунку на акцію класу “A” склав 18 центів.

Квартальний виторг Warner Music збільшився на 6,3% і склав $1,335 млрд, проти $1,256 млрд роком раніше. При цьому опитані FactSet аналітики в середньому прогнозували показник на рівні $1,26 млрд.

“Зростання виторгу головним чином обумовлено збільшенням доходів від музичних стрімінгових сервісів, які є найбільшим та успішним джерелом доходів компанії”, — наголошується у повідомленні.

Виторг від цифрових послуг збільшився на 16,9% і склав $835 млн, на його частку довелося 61,8% від загального виторгу, якщо порівнювати з 56,2% роком раніше.

“Попри вплив COVID-19, ми отримали максимальний квартальний виторг у нашій 17-річній історії як самостійної компанії”, — зазначає головний виконавчий директор Warner Music Стів Купер.

Акції Warner Music подешевшали на 2,4% на додаткових торгах у понеділок, 2 лютого, після публікації фінансової звітності. Основну сесію вони завершили зростанням на 1,2%. Капіталізація компанії за останні три місяці збільшилася на 35,3%, до $18,1 млрд.

Нагадаємо, компанія у червні 2020 року провела IPO обсягом $1,925 млрд, розміщення акцій стало найбільшим на ринку з початку року.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram