Новини
13 Серпня 2019
893

Взуттєва підписка: Nike пропонує нову модель продажів

Дитяче взуття можна буде купити на рік уперед

Компанія Nike презентувала підписку на кросівки для дітей — Nike Adventure Club. Новий сервіс допоможе батькам не турбуватися про регулярне оновлення взуття через те, що дитина виросла з чергової пари, повідомляється в блозі компанії. Батьки можуть оформити підписку на доставку від чотирьох до 12 пар взуття на рік. А коли дитина виросте з взуття, компанія забере кросівки на переробку.

Сервіс розрахований на дітей віком від двох до десяти років. Користувачі можуть вибрати три варіанти підписки: чотири, шість або дванадцять пар взуття на рік за ціною $20, $30 або $50 на місяць відповідно.

Після реєстрації й вибору підписки користувачі можуть вибрати пару взуття з колекцій Nike і Converse. Якщо взуття не підійшло, його можна обміняти.

У встановлений час Nike надішле іменну коробку додому користувачеві. Крім взуття в ній буде “пригодницький набір” – інструкції до активних ігор, наклейки та невеликий подарунок.

Компанія зробила їх в партнерстві з некомерційною організацією KaBoom, щоб спонукати дітей вести активний спосіб життя.

Двічі на рік Nike буде забирати використане взуття і відправляти його на переробку за програмою Nike Grind, а якщо взуття залишиться в гарному стані, його передадуть малозабезпеченим сім’ям.

Nike тестувала сервіс підписки на кросівки для дітей з 2017 року — тоді він називався EasyKicks. Відтоді в тестуванні взяли участь близько 10 тисяч користувачів.

Investory News вже повідомляли, що приміряти кросівки від Gucci тепер можна дистанційно, а YouTube перенесе дитячий контент в окремий додаток.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram