Новини
6 Квітня 2020
918

TransferGo: У березні поточного року українці переказали з-за кордону €30 мільйонів

Більшість переказів була здійснена з Польщі

У березні 2020 р. об’єм грошового потоку через TransferGo збільшився на 110% в порівнянні з аналогічним місяцем минулого року та склав €30 млн ($32,37 млн). Про це повідомляє прес-служба компанії.

За цей період також збільшився на 100% обсяг транзакцій, а обсяг реєстрацій україномовної аудиторії — на 74%.

Велика частина грошових переказів в Україну була здійснена з Польщі, наступними за обсягом переведених коштів — Угорщина, Німеччина та Чехія.

У зв’язку з істотно збільшеним проведенням часу вдома в рамках глобальних заходів щодо стримування поширення COVID-19, число клієнтів, що використовують мобільну версію, також збільшилося. Обсяг транзакцій, здійснених через додаток TransferGo, збільшився на 150% в порівнянні з березнем минулого року.

Як писали раніше Investory News, за підсумками 2019 р. українські заробітчани перерахували близько $12 млрд грошових переказів. Обсяги грошових переказів дозволили істотно зменшити курс іноземних валют у 2019 р.

Нагадаємо, Національний банк України перерахує до державного бюджету 42,7 млрд грн. Таку суму визначено Радою Нацбанку, яка затвердила  річну фінансову звітність НБУ та розподіл прибутку за 2019 р.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram