Новини
15 Березня 2022
510

Українці в ЄС отримали доступ до платіжного сервісу Revolut

Тепер є можливість швидко та безпечно переказати гроші

Послуги фінансово-технологічної компанії Revolut з 14 березня стають доступними для українців, що знаходяться на території Європейського Союзу, повідомляє віцепрем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Телеграмі.

“Сьогодні Revolut стає доступним для українців у ЄС. Компанія спростила багато вимог, необхідних для створення акаунту, а також відмовилася від низки комісій за обмін валюти та поповнення рахунку. І надала можливість отримати доступ до своїх грошей, зв’язавши програму з українським банківським рахунком”, — написав Федоров.

Українці, які вже перебувають у Європі, також зможуть швидко та безпечно переказати гроші.

Федоров зазначив, що для відкриття рахунку електронних грошей у ЄС зазвичай потрібне підтвердження права на проживання у Європі. Однак Revolut спростила цю вимогу, щоб якнайбільше українців могли створити обліковий запис для доступу до своїх коштів.

“У мобільному додатку Revolut ви отримуєте віртуальну банківську картку, якою зручно користуватися будь-де у світі. Можна платити з картки в локальній валюті країни, де ви знаходитесь, або знімати необхідну готівку. Це дуже зручно через низькі проценти на конвертацію валюти”, — повідомив чиновник.

Крім того, будуть доступні інші функції: миттєві перекази грошей між картами, аналітика витрат, перекази грошей за кордон.

Нагадаємо, Міжнародні системи платежів Western Union, Money Gram, RIA та IntelExpress скасували плату за переказ коштів з усіх країн світу в Україну незалежно від каналу відправлення.

Також національні поштові оператори деяких держав світу заявили про безплатну адресну доставку відправлень до України. Посилки з гуманітарною допомогою також відправляються без додаткової оплати.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram