Новини
5 Травня 2022
696

Кількість переміщених у безпечніші області підприємств зросла до 500

300 із них уже продовжили свою роботу

Кількість переміщених у більш безпечні області підприємств за урядовою програмою релокації бізнесу зросла до 500, із них 300 розпочали роботу, ще 122 передано на транспортування, повідомив голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

“Уже півтисячі підприємств переміщено в безпечні локації, 300 із них продовжили свою роботу”, — написав він у Telegram у четвер.

Так, чотири підприємства перемістилися з Донецької та Луганської областей до Дніпропетровської, повідомив у телеграмі голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. Серед них — Краматорський завод спецкріплення, що вже запрацював після переїзду.

“Уже працює Краматорський завод спеціального кріплення. У травні стануть до роботи швейне виробництво з Лисичанська, мережа кав’ярень із Сіверськодонецька та Краматорська і Краматорський завод із виробництва промислових машин. Ще сім компаній розмістили в нашій області свої склади”, — написав Резніченко.

Він також зазначив, що у квітні до Дніпропетровської області переїхали чотири вищі навчальні заклади та чотири коледжі з Донецької та Луганської областей, вони навчають студентів дистанційно.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram