Новини
9 Травня 2022
726

Подоляк: Промова путіна до 9 травня була “промовою країни, яка програє”

“Україна є символом закінчення понтів російської федерації, з якими вони жили останні 20 років”

Україна точно доведе свою ключову місію — денацифікацію російської федерації, а сьогоднішня промова президента рф володимира путіна до 9 травня була промовою країни, яка програє. Про це в ефірі телемарафону сказав радник голови офісу президента Михайло Подоляк, пише УНІАН.

“У нас буде перемога тоді, коли росія програє все, що вона має програти остаточно. Україна є символом закінчення понтів російської федерації, з якими вони жили останні 20 років”, — сказав він.

Подоляк наголосив, що “навіть 9 травня зараз виглядає для росії нині трагедійно. Вони вже самі не вірять у свою перемогу. 70 днів війни, коли вони хотіли поставити Україну на коліна, не дали їм великих перемог. У них багато є трагедій на рівні родин, про які вони вже не можуть мовчати”.

“Україна точно доведе свою ключову місію — денацифікацію російської федерації”, — сказав Подоляк.

За словами радника голови ОП, сьогоднішня промова путіна до 9 травня — “достатньо сіра”.

“У промові нема ніякої ключової ідеї, а лише банальний набір слів, і путін з нею виглядає дуже дивно, бо це промова країни, яка програє. У них нема вже більше креативу, як тільки погрожувати ядерною зброєю, та погрожувати іншим країнам”, — сказав він.

Однак Подоляк зазначив, що росія є непередбачуваною країною, у неї є ресурси. “І нам потрібно бути пильними, бо зрозуміло, що вона буде атакувати наші міста ракетами. На жаль, у рашистів ще є ресурс і вони отримують гроші від нафти та пробують кинути якомога більше людей в Україну. Ця рашистська тактика не змінилася ще з часів Другої світової — російські окупанти воюють тільки кількісно. Їм не важливо, скільки вояк покласти на полі бою”, — наголосив він.

Як писали раніше Investory News, від початку війни на території України відносини між президентом рф володимиром путіним і розвідкою окупантів погіршилися через провал з боку російських військових. Оскільки вторгнення в Україну йде не так, як планувалося, путін чистить свої спецслужби.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram