Новини
22 Квітня 2022
629

Австралія ввела санкції щодо 147 російських громадян

Санкційний список було поширено у п’ятницю австралійським міністерством внутрішніх справ

Фото: Reuters

Внаслідок збройного вторгнення росії в Україну, Австралія оголосила про запровадження санкцій щодо 147 російських громадян, пише Голос Америки.

Санкційний список було поширено у п’ятницю австралійським міністерством внутрішніх справ.

У повідомленні відомства зазначено, що автономні санкції Австралії вводяться стосовно 144 сенаторів Ради Федерації Федеральних Зборів росії, а також Марії Воронцової та Катерини Тихонової, які в документі названі “дочками президента росії” володимира путіна, та Катерини Винокурової, яка названа “дочкою” сергія лаврова.

Міністр закордонних справ країни Маріс Пейн зазначила, що надалі “Австралія продовжить вводити обмежувальні заходи проти тих, хто несе відповідальність за агресію росії на адресу України або має важелі впливу в країні”.

Згідно з даними міністерства, загальна кількість росіян, які потрапили під дію санкцій Австралії, наблизилась до 750.

Нагадаємо, автоконцерн Stellantis (бренди Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram Trucks, Vauxhall та інші) зупинив свій єдиний російський завод “ПСМА Рус” у Калузі. “Stellantis засуджує насильство і підтримує всі дії, здатні відновити мир”, — заявили у компанії.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram