Новини
19 Листопада 2019
1 027

Об’єднають нерухомість: Aroundtown придбає німецьку TLG Immobilien за €3,1 мільярда

Об’єднана компанія стане найбільшим комерційним орендодавцем Німеччини з активами понад €25 млрд

Aroundtown SA, компанія з нерухомості, що базується в Люксембурзі, погодилася купити німецьку TLG Immobilien AG (спеціалізується на комерційній нерухомості), про це йдеться в повідомленні Aroundtown.

Як пише Bloomberg, в рамках угоди, яка оцінюється в €3,1 млрд ($3,4 млрд), буде створено найбільшого комерційного орендодавця в Німеччині.

У самій компанії зазначили, що акціонери TLG отримають 3,6 акції Aroundtown за кожну акцію, що їм належить, оцінюючи їх у €27,66.

“При цьому Ouram Holding SA, найбільший акціонер TLG, що має 28% акцій, погодився на угоду”, – йдеться у повідомленні.

Додається, що об’єднана компанія стане найбільшим комерційним орендодавцем Німеччини з активами понад €25 млрд, і спеціалізуватиметься в основному на офісах, готелях та житловій нерухомості.

“Компанію перейменують, але, як і раніше, її німецька штаб-квартира залишатиметься в Берліні”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначили в TLG, угода з Aroundtown – це унікальна можливість зміцнити присутність у ключових містах Німеччини, а також отримати доступ до нових ринків.

“Ми зможемо домогтися значного синергізму, що призведе до збільшення операційної маржі, поліпшенню нашого кредитного профілю, що зробити самостійно було трохи складно”, – заявили у компанії.

Нагадаємо, у рейтингу ТОП-10 міст з найбільшими інвестиціями в нерухомість, другий рік поспіль лідирує  Токіо. Крім нього, в топ-3 найбільших інвестиційних ринків із азійських міст увійшов Шанхай, що піднявся за рік на чотири позиції та зайняв 2-е місце з обсягом інвестицій $6,3 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram