Новини
13 Вересня 2021
669

Foodex24 придбав сервіс доставки продуктів Fresh Food

Об’єднані компанії працюватимуть під новим брендом — Goodex

Український онлайн-супермаркет Foodex24 придбав сервіс доставки продуктів Fresh Food, повідомляє Forbes. Зазначається, що сума угоди становить $300 тис.

Владислав Савченко, IT-підприємець і засновник компанії Powercode, запустив Foodex24 у лютому 2020 року. “За рік його виторг становив 30 млн грн”, — зазначає Forbes.

Наразі в онлайн-супермаркета 20 тис. клієнтів. Він працює у Києві, Вінниці, Бидгощі (Польща) та приймає 300 замовлень на добу. “Як наслідок — до Foodex24 перейде клієнтська база Fresh Food, обладнання, товари та команда. Об’єднані компанії працюватимуть під новим брендом — Goodex”, — йдеться у повідомленні.

Серед планів Goodex — масштабування: зростання кількості доставок і запуск мережі в Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі. Також — розвиток гібридного формату роботи: запуск другого даркстора (у Києві у компанії вже є один на 1,2 тис. м² ) і відкриття звичайних магазинів із закритим складом для доставки.

Нагадаємо, український сервіс доставки їжі під новим брендом Rocket почав роботу в грецькій столиці Афіни та французькому місті Лілль, який є другою за величиною агломерації після Парижа. У планах компанії вихід на ринок ще десяти європейських країн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram