Новини
26 Серпня 2019
976

Sale: Акціонери Fashion TV готують телеканал до продажу

Наразі переговори ведуться з п’ятьма потенційними покупцями з Індії, Китаю, Гонконгу та Європи

Телеканал Fashion TV виставлений на продаж. Його акціонери ведуть переговори з декількома потенційними покупцями з Азії та Європи, розраховуючи отримати оцінку активу понад $50 млн. Про це повідомляє Коммерсантъ з посиланням на своє джерело на медіаринку.

За даними видання, близько 80% Fashion TV контролюють структури засновника каналу — польського бізнесмена Мішеля Адама, близько 20% — група Finstar російського бізнесмена Олега Бойка.

“Ми знаходимося в процесі переговорів і не можемо зараз коментувати вартість компанії. Переговори ведуться як мінімум з п’ятьма групами з Індії, Китаю, Гонконгу і Європи”, — прокоментувала президент Fashion TV Programmgesellschaft Марія Лісовська, дружина Мішеля Адама.

Як повідомляє представник групи Олега Бойко, чи буде Finstar розглядати можливість виходу з Fashion TV в результаті угоди, залежить від її умов.

За даними видання, телеканал Fashion TV з’явився в 1997 р. у Франції. Його охоплення складає 470 млн абонентів платного ТБ і 400 млн користувачів OTT-сервісів по всьому світу, зокрема 62 млн і 50 млн відповідно в СНД. Це нішевий телеканал, який транслюється в барах, готелях та інших публічних місцях.

Нагадаємо, американська телекомпанія CBS Corp і медіахолдинг Viacom оголосили про повторне злиття через майже 14 років після розділення. До складу новоствореної компанії увійдуть всі телеканали, які належали раніше телекомпанії CBS.

Також, американський фонд прямих інвестицій KKR & Co. має намір зробити тендерну пропозицію про покупку акцій німецького видавничого концерну Axel Springer SE за ціною €63 за штуку.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram