Новини
24 Квітня 2020
980

Playrix разово виплатить $650 кожному з 2100 співробітників

На сьогодні у компанії понад 100 мільйонів користувачів

Компанія Playrix оголосила про плани підтримати своїх співробітників в умовах карантину. Вона зробить разовий платіж всім 2100 працівникам у розмірі $650. Про це повідомила компанія на своїй сторінці в Facebook.

“Зараз всім нам доводиться адаптуватися до життя в умовах карантину: школи перейшли на дистанційне навчання, більшість звичних оффлайн сервісів недоступні, і багатьом стає все складніше перебувати в самоізоляції. Нашим близьким як ніколи раніше може бути потрібна моральна та фінансова допомога”, — йдеться в заяві.

Зараз у компанії вирішують, яким чином будуть проводиться виплати. За інформацією видання AIN, співробітникам українського офісу, яких понад 650, обіцяють виплатити повну суму в гривнях по актуальному курсу до 7 травня.

Playrix — російський розробник мобільних ігор з офісами в Дубліні, Росії та Україні (Київ, Харків). Входить у топ-5 найбільш успішних мобільних видавців світу.

В ігри компанії на сьогодні грає понад 100 млн осіб по всьому світу, і за даними Playrix, зараз вони проводять у них більше часу, ніж до карантину.

Нагадаємо, хмарна ігрова платформа Google Stadia стала повністю безкоштовною через пандемію коронавірусу. Таким чином компанія намагається розширити своє лідерство в сегменті хмарних ігор.

Investory News підготувала ТОП-10 найбільших призових фондів в історії кіберспорту.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram