Новини
25 Листопада 2021
781

Компанія Adidas стала партнером криптобіржі Coinbase

Виробник спортивного одягу також натякнув на створення власного метавсесвіту

Фото: Krisztian Bocsi/Bloomberg

Компанія Adidas повідомила у Twitter, що уклала партнерську угоду з першою публічною криптовалютною біржею Coinbase. Деталі угоди компанія поки що не розкрила. Також в Adidas натякнули на створення власного метавсесвіту разом із проєктом The Sandbox.

Наприкінці жовтня додаток криптобіржі Coinbase став найпопулярнішим у маркетплейсі AppStore, обігнавши TikTok, Instagram та YouTube, пише Bloomberg.

У квітні 2021 року Coinbase стала першою у світі публічною криптобіржею — вона провела лістинг на NASDAQ (без процедури IPO). На піку вартість акцій компанії сягала $429,5 за штуку, потім вони почали дешевшати.

Станом на 25 листопада 13:15 на премаркеті котирування цінних паперів першої публічної криптобіржі становить $312 за акцію.

За місяць ціна токена The Sandbox зросла більш як на 900%. 25 листопада альткоїн встановив історичний максимум вартості вище за $8,4. The Sandbox — це ігровий метавсесвіт, в якому можна купувати віртуальні земельні ділянки, створювати аватари та різні предмети. На цей час проєкт знаходиться у розробці.

Тим часом Nike та ігрова платформа Roblox створять віртуальний світ під назвою Nikeland. Це вже другий крок виробника до створення метавсесвіту — на початку листопада він зареєстрував кілька нових торгових знаків для віртуальних кросівок та одягу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram