Новини
7 Вересня 2022
454

У метавсесвіті вперше запустять копії реальних міст

Першими будуть Абу-Дабі та Дубай

Абу-Дабі та Дубай стануть першими містами у метавсесвіті, який запускає компанія Metarverse Holdings, повідомляється в пресреліз компанії.

Автори планують відтворювати реальні місця, пропонуючи користувачам повноцінний досвід подорожі. Бета-версію випустять до жовтня 2022-го, а до кінця року доступ відкриють у всьому світі.

На відміну від інших VR-додатків, що пропонують вигадані цифрові світи, платформа Metarverse Holdings стане повноцінним метавсесвітом, який буде сумісний зі спеціальними VR-гарнітурами.

У ній можна буде переглядати та купувати товари у роздрібних магазинах, орендувати рекламні площі у віртуальному місті, відвідувати лекції, реєструватися на отримання документів та ін.

CEO Metarverse Holdings Привен Редді назвав Дубай та Абу-Дабі очевидним вибором. На його думку, ОАЕ — світовий лідер у галузі проривних технологій. Інвестиції Metarverse Holdings у проєкт становитимуть близько $54,5 млн.

Раніше Investory News писали, що Meta розробила штучний інтелект для “читання думок”. Вчені досягли точності в 73% під час використання набору з 793 слів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram