Новини
12 Квітня 2022
563

Sony і LEGO інвестують $2 мільярди у метавсесвіт Epic Games

Оцінка Epic після залучення інвестицій становить $31,5 мільярда

Розробник ігор Epic Games оголосив про раунд інвестицій для залучення $2 млрд на спільний з Sony та LEGO метавсесвіт, йдеться у пресрелізі компанії.

“Цей раунд включає інвестиції від Sony Group Corporation, а також KIRKBI, сімейного холдингу та інвестиційної компанії, що стоїть за The LEGO Group, причому кожна сторона інвестує $1 млрд відповідно.

Усі три компанії високо цінують як творців, так і гравців, і прагнуть створити нові соціальні розваги, досліджуючи зв’язок між цифровим і фізичним світами”, — йдеться у повідомленні.

“Як компанія з креативних розваг, ми раді інвестувати в Epic, щоб поглибити наші відносини у сфері метавсесвіту”, — сказав президент корпорації Sony Group Кенічіро Йошіда.

Оцінка Epic після залучення інвестицій становить $31,5 млрд.

За словами гендиректора KIRKBI Сорена Торупа Соренсена, інвестиції підуть на “світ майбутнього, в якому житимемо ми та наші діти”.

А за словами Тіма Суїні, засновника та гендиректора Epic Games, фінансування прискорить роботу із запуску метавсесвіту, де “гравці розважатимуться з друзями, а бренди — створюватимуть творчий та захопливий досвід”.

Як писали раніше Investory News, The Lego Foundation повідомили, що передадуть Україні 110 млн данських крон ($16,5 млн), які будуть направлені на гуманітарну допомогу.

Нагадаємо, компанія, яка зробила Lego-фігурки Президента України Володимира Зеленського та коктейлів Молотова, відправила $145 тис. Україні. Фігурки президента продавалися за $100, а крихітні пляшки з коктейлем Молотова — за $10.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram