Новини
23 Вересня 2021
810

Discord отримав $500 мільйонів інвестицій та оцінку в $15 мільярдів

Він заслужив репутацію безплатного месенджера для геймерів, де є відеозв’язок, голосовий і текстовий чати

Інвестори вклали у Discord $500 млн і оцінили месенджер у $15 млрд. Ринкова оцінка компанії виявилася удвічі більше показника минулого інвестиційного раунду в грудні 2020 року ($7,3 млрд), коли компанія залучила $100 млн, пише CNBC. Лід-інвестором стала група Dragoneer.

“Фокус цього раунду в тому, щоб дозволити нам продовжити інвестувати у створення кращого застосунку для спільнот, яке ми можемо запропонувати ринку”, — сказав співзасновник і CEO Джейсон Сітрон. — Ми віримо, що людям потрібне безпечне середовище, де вони можуть бути собою, розслабитися і потусити із друзями”.

Discord заслужив репутацію безплатного месенджера для геймерів, де є відеозв’язок, голосовий і текстовий чати.

На цей момент компанія намагається розширитися і на інші цільові групи. За словами Discord, у неї 150 млн активних користувачів на місяць, і вона не заробляє на рекламі.

Однак месенджер продає підписки, які дозволяють створити кастомізований профіль і користуватися високоякісними фото й відео за $4,99 або $9,99 на місяць і $99,99 на рік.

Нагадаємо, більшість українських геймдев-фахівців — чоловіки (70,2%). 41% з цих працівників — це фахівці рівня middle. Про заробітну плату й популярні спеціальності у цій сфері читайте за посиланням.

Investory News дізналися, які були найперспективніші компанії ігрової індустрії 2020 року та підготували добірку п’яти найдорожчих та незвичайних товарів, проданих у комп’ютерних іграх. З матеріалом можна ознайомитися за тут.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram