Новини
25 Липня 2023
261

WhatsApp наслідує Telegram

Месенджер запускає канали в Україні

WhatsApp оголосив про запуск своїх каналів в Україні. Ця послуга дозволить українцям отримувати оновлення від людей та організацій безпосередньо у WhatsApp, пише LIGA.net.

Адміністратори каналів не зможуть додавати підписників без їх згоди, що дозволить забезпечити конфіденційність комунікації.

Історія каналів буде зберігатися на серверах WhatsApp протягом 30 днів.

Канали з’являться в окремій вкладці “Оновлення”, яка буде відокремлена від основних користувацьких чатів з родиною, друзями та спільнотами.

Канали — це інструмент односторонньої розсилки, що дозволяє адміністраторам надсилати текстові повідомлення, фотографії, відео, наклейки та опитування своїм підписникам.

Як зазначив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, українці одними з перших отримують доступ до створення власних WhatsApp Channels.

“Зможете генерувати контент на перевіреному й простому майданчику. А також об’єднати український інформаційний простір та вийти на новий рівень комунікації держави, лідерів думок і медіа. Це особливо актуально в умовах російської агресії. росіяни постійно шукають нові підходи, щоб отримати дані українців, посіяти паніку та дестабілізувати ситуацію в країні. Нові можливості платформи допоможуть побудувати безпечнішу взаємодію між українцями”, — написав Федоров.

Раніше Investory News писали, що Сем Альтман запускає власний криптопроєкт.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram