Новини
1 Грудня 2020
991

Українська IT-компанія займеться розробкою ігор

Genesis розраховує вийти на виручку в $1,52 мільярда на рік

Міжнародна IT-компанія Genesis оголошує про запуск нового бізнес-напрямку — розробки мобільних ігор, повідомляє Liga Tech з посиланням на прес-реліз компанії.

У планах — створення казуальних ігор з простими правилами та яскравою графікою. Такі ігри орієнтовані на широке коло користувачів. Для розробки будуть використовувати технологію Unity 3D і Node.js.

Genesis прагне стати кращим ігровим розробником і паблішером в Україні. Компанія планує протягом декількох років охопити 1% загального ринку ігор, який оцінюється на кінець 2020 р. у $159,3 млрд. Таким чином, компанія розраховує вийти на виручку в $1,52 млрд на рік.

Для роботи над новими проектами Universe та OBRIO планують найняти понад 10 співробітників до кінця 2020 р. і понад 20 співробітників до кінця наступного року.

Нагадаємо, львівська геймдев-студія Hologryph залучила від компанії TinyBuild $3 млн. Отримані кошти підуть на розширення команди та розвиток своєї гри Secret Neighbor.

Згідно з даними дослідження BRDO, у 2020 р. українська IT-галузь за другий і третій квартали недоотримала майже $199 млн. Хоча, на думку експертів, дев’ятий рік поспіль експорт українських ІТ-послуг демонструє позитивну динаміку.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram