Новини
8 Квітня 2021
787

Concorde Capital і Smart Holding домовилися про управління мережею торгових центрів “Амстор”

Антимонопольний комітет України розгляне питання про надання дозволу на таке право

Торговими центрами мережі “Амстор”, купленими наприкінці минулого року інвестгрупою Concorde Capital Ігоря Мазепи на торгах Укрексімбанку, продовжить керувати оператор комерційної нерухомості East Solution Group (ESG), що входить до групи Smart Holding Вадима Новинського, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на інформацію, отриману від Concorde Capital.

“Дане стратегічне партнерство передбачає передачу в управління ESG семи торгових центрів у Запорізькій, Полтавській, Донецькій областях. Це дозволить отримати додаткові конкурентні переваги для всієї мережі й досягти оптимальних умов співпраці з контрагентами”, — повідомили агентству в Concorde Capital.

В інформації уточнюється, що ESG до моменту даної угоди вже керував мережею торгових центрів у східних регіонах України, а напрацьована база орендарів площ ESG охоплює сотні контрагентів, зокрема “Золотий Вік”, “Лотос”, EVA, “Фокстрот”, “Брокард”, “Сільпо” та Comfy.

Для Concorde Capital дана угода дозволить знизити ризики операційного управління, а ESG, своєю чергою, зможе запропонувати більше торгових площ і на більш вигідних умовах своїм клієнтам, доповнивши партнерство своєї операційною експертизою та напрацьованими комерційними зв’язками, зазначили в інвестгрупі.

Водночас Антимонопольний комітет України повідомив, що в четвер, 8 квітня, розгляне надання Smart Investments (CY) Ltd право на опосередковану покупку частки в статутному капіталі ТОВ “Мадера Девелопмент” (Київ), яка забезпечить понад 50% голосів у вищому органі управління цією компанією.

Як відомо, 14 грудня 2020 року в системі Прозорро.Продажі відбувся аукціон з продажу декількох торгових центрів, земельних ділянок, торгового обладнання мережі “Амстор” у Запоріжжі, Маріуполі, Мелітополі, Краматорську, Кременчуку, Бердянську та Одесі

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram