Новини
7 Жовтня 2019
904

Погані справи: Торговельну мережу Вадима Новинського визнали банкрутом

Кредитори мають два місяці для подання заяви щодо грошових вимог

“Торговий дім “Амстор”, що належить українському бізнесмену та політику Вадиму Новинському, визнано банкрутом і розпочато ліквідаційну процедуру. Про це йдеться у повідомленні Господарського суду Дніпропетровської області від 3 жовтня цього року.

Зазначається, що у кредиторів є два місяці з дня публікації рішення для подання заяви щодо грошових вимог.

За інформацією Українських Новин господарський суд у липні визнав банкрутом компанію “Амстор” і відкрив ліквідаційну процедуру строком на один рік.

У травні банкрутом була визнана компанія “Амстор-Інвест”. У лютому Центральний апеляційний господарський суд затвердив список вимог кредиторів “Амстора”.

“Серед вимог, забезпечених заставою – вимоги Укрексімбанку (1,521 млрд грн) та фінансової компанії “Авуар-Сервіс” (106,932 млн грн)”, – йдеться у повідомленні.

Співзасновником «Амстор» Вадим Новинський став у 2009 році. Група співпрацює з такими мережами, як Золотий вік, Лотос, Kari, Брокард, Сільпо і Comfy і позиціонує себе як компанія з управління комерційною нерухомістю, що виступає оператором 14 торгових центрів у 8 містах центральної та східної України.

Нагадаємо, наприкінці червня Вадим Новинський викупив у Віктора Пінчука частку у нафтогазовій компанії Regal Petroleum.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram