Новини
6 Серпня 2019
1 239

Добробут Бориса: Медичні мережі закрили угоду

Клініки “Добробут” та “Борис” планують створити єдину службу швидкої допомоги

Медична мережа “Добробут” закрила операцію з купівлі 100% клініки “Борис”. Фінансові деталі угоди наразі не розголошуються, повідомляє LIGA.net.

За словами Олега Калашникова, гендиректора “Добробуту” купівля клініки “Борис” найкращим чином лягає в довгострокову стратегію компанії. “Це дозволить створити найбільшу приватну мережу невідкладної допомоги, яка повністю покриє потреби пацієнтів”, – розповів він.

Зазначається, що інтеграцію клініки “Борис” в мережу “Добробут” планують розпочати з об’єднання відділень невідкладної допомоги та диспетчерських служб обох клінік, що дозволить лікарям швидше приїжджати на виклики.

“Після об’єднання це буде найпотужніша приватна швидка допомога. Я не бачу у нас конкурентів в Україні”, – зазначила Тетяна Анікєєва, медичний директор Добробуту. І додала, що кількість карет швидкої допомоги в об’єднаної клініки – 20 одиниць. “Це дозволить перевозити хворих не тільки по Україні, але і за кордон”, – упевнена вона.

Мережа “Добробут” через кіпрську Satumco Limited належить інвесткомпанії Concorde Capital Ігоря Мазепи та співвласникові мережі магазинів “Люксоптика” Олегу Калашникову. Клініка “Борис” – Михайлу Радуцькому, Льву Хлявичу та Аллі Кармаліт, про що свідчать дані з реєстру юросіб Міністерства юстиції.

Нагадаємо, у квітні “Добробут” повідомив, що привернув інвестиції від американської інвесткомпанії Horizon Capital.

А про те, які плани в інвестора Ігоря Мазепи щодо мережі “Добробут” можна прочитати в інтерв’ю Investory News “Ігор Мазепа: У мене є одна слабка сторона: як тільки з’являються гроші, відразу ж з’являється історія, куди їх витратити”.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram