Новини
15 Січня 2020
893

Велика китайська компанія зацікавилася рівненським аеропортом

Розглядається можливість перетворити аеропорт у міжнародний технократичний хаб

Фото: cfts.org.ua

Китайська компанія “Powerchina International Group Limited” підписала меморандум про співпрацю з розвитку КП “Міжнародний аеропорт Рівне” разом із головою Рівненської обласної ради Олександром Данильчуком, директором Рівненського аеропорту Ігорем Насінюком, а також головою облдержадміністрації Віталієм Ковалем,  повідомляє ЦТС, посилаючись на Рівненську обласну раду.

Зазначається, що меморандум став продовженням переговорів, які велися з китайською компанією та є декларацією намірів щодо майбутнього аеропорту.

“Зокрема, мова йде про можливість перетворити аеропорт у міжнародний хаб з урахуванням необхідності реконструкції зони для польотів і розвитку інфраструктури вантажних перевезень”, – йдеться у повідомленні.

Видання зазначає, що корпорація Powerchina входить в ТОП-5 найбільших компаній Китаю, займається енергетичними проєктами та спеціалізується на будівництві великих інфраструктурних об’єктів у 114 країнах світу.

Раніше Investory News писали, що у В’єтнамі відкрився перший приватний аеропорт-хаб. Будівництво профінансував екс-співвласник компанії  “Техноком” (бренд “Мівіна”) Лі В’єт Лам. Всього інвестори вклали у нього $300 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram