Новини
21 Серпня 2019
535

Настажувалися: Workcelerator продано азійському підприємцю

Будь-які деталі угоди наразі не розкриваються

Український підприємець та засновник Workcelerator – платформи для пошуку нетехнічних вакансій і стажувань в IT-компаніях, Ігор Стефурак продав сайт азійському підприємцю. Ключові деталі, в тому числі й сума угоди, наразі невідомі, повідомляє AIN.ua.

За словами Ігоря Стефурака, продаж сервісу планувався з самого початку – для цього процеси були максимально автоматизовані. “До 2017 року він сам займався підтримкою сайту, пізніше найняв співробітника на парт-тайм”, – пише видання.

І додає, що покупець знайшовся не одразу. “Спочатку я шукав його в Україні, написав кільком підприємцям в креативних індустріях. Вони відмовилися, тому на всяк випадок я вийшов на кілька закордонних майданчиків, де вже продавав попередні проекти. Завдяки тому, що Workcelerator заробляє гроші, я отримав 13 відгуків від покупців. Поспілкувався з шістьма, з яких двоє – українці. Процес продажу зайняв 3 тижні”, – розповів підприємець.

Під час продажу сторони обговорили дорожню карту проекту. Новий власник готовий реінвестувати виторг і вкладати додаткові кошти, щоб найняти маркетолога та просувати рекламні кампанії.

“У найближчий рік Workcelerator, як і раніше, фокусуватиметься на Україні”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ще один український проект Mate academy – освітня онлайн-платформа для вивчення програмування та пошуку першої роботи в IT, залучила $580 тис. інвестицій. Команда стартапу планує направити гроші на запуск нових навчальних програм, а також розширення наборів студентів по всій Україні.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram