Новини
23 Серпня 2019
2 418

“Конті” повертається: У Каневі будуватимуть нову кондитерську фабрику

Компанія прагне відновити свої позиції на “солодкому” ринку України

Власник кондитерської компанії “Конті” Борис Колесніков будує нову фабрику в Каневі (Черкаській області). Про це повідомляє Ліга Бізнес.

Бізнесмен особисто підтвердив інформацію виданню. Однак відмовився суму інвестицій назвати, хоча запевнив, що позикові кошти на реалізацію проекту залучатися не будуть.

“Так, я вам засвідчую, що буде нова фабрика в Каневі. Але деталей розголошувати не хочу, це дуже закрита інформація, боюся допустити неточності”, – сказав Борис Колесніков.

Відомо, що виробництво розгорнуто на базі майданчика в Каневі, де в’єтнамська компанія колись намагалася налагодити випуск вермішелі швидкого приготування.

Також Колесніков зазначив, що завдяки запуску нового майданчика, “Конті” має намір посісти друге місце на кондитерському ринку країни.

Як відомо, протягом усього минулого року на ринку FMCG України спостерігалося стабільне зростання продажів кондитерських виробів. Обсяг ринку солодощів в грошовому значенні зріс на 25,1% і досяг рівня 20,5 млрд грн. Обсяги проданого продукту зросли на 14,5% до 146 млн т.

Нагадаємо, чистий прибуток Київської кондитерської фабрики Рошен у 2018 р. збільшився в чотири рази до 11,9 млн грн. У 2017 році він складав майже 2,8 млн грн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram