Новини
18 Лютого 2019
1 473

У Києві на місці фабрики Voronin побудують новий бізнес-центр

Вже йдуть будівельні роботи – площу буде збільшено до 20 тис. кв м

Підприємство City Capital Group ізраїльського бізнесмена Офера Керцнера викупило будівлю Київської швейної фабрики “Voronin” для створення бізнес-центру та коворкінгу,  повідомляє Інтерфакс-Україна.

Вже ведуться підготовчі роботи до будівництва, під час якого планується збільшити площу майже вдвічі до 20 тис. кв м.

Як повідомили у компанії Voronin, швейна фабрика не закривається, а переносить виробничі потужності до іншого приміщення. Проте у компанії не уточнили нову адресу, за якою розміщено виробництво на даний час.

“Компанія на місці. Костюми виробляються. Технологічно вони всі правильні. Просто потужності знаходяться у іншому місці”, – пояснили у прес-службі.

Як відомо, до 2012 р. основний пакет акцій контролював київський модельєр Михайло Воронін. Після його смерті пакет перейшов до його дочки Лариси, яка на даний момент проживає у США.

У 2018 р. компанія сконцентрувала понад 95% акцій підприємства.

23 травня 2018 р. відповідно до законодавства України було опубліковано публічну безвідкличну вимогу про викуп акцій у міноритарних акціонерів. А 6 серпня 100% акцій підприємства перейшло до Linkplus Managemenet Limited (Кіпр).

Пізніше змінилось керівництво компанії, до якої увійшло підприємство City Capital Group (Київ), власником якої є відомий ізраїльський підприємець та Почесний консул України в Єрусалимі Офер Керцнер. Він вказаний кінцевим бенефіціаром ПрАТ “Швейна фабрика “Воронін” у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Як зазначається у компанії, ринкова вартість власності та послуг, що є предметом угоди, 100 млн грн.

За словами директора City Capital Group Марії Казанцевої, офіс вже зданий на 100%, орендатори – IT- компанії.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram