Новини
28 Вересня 2021
722

Dragon Capital придбав БЦ “Viking” у Львові

Бізнес-центр отримає “зелену” сертифікацію за міжнародними стандартами BREEAM

Інвесткомпанія Dragon Capital завершила операцію з придбання нового бізнес-центру “Viking” класу “А” у Львові, повідомляє пресслужба компанії.

“Це наш другий бізнес-центр у Львові і чотирнадцятий у портфелі офісної нерухомості Dragon Capital в Україні”, — зазначив гендиректор Dragon Capital Томаш Фіала.

Зазначається, що бізнес-центр, розташований на перетині вулиць Зеленої та Пимоненка в Сихівському районі Львова, введений в експлуатацію в серпні 2021 року. Об’єкт складається з двох секцій (9 і 12 поверхів) загальною площею 18,7 тис. м², і включає парковку на 102 машиномісця.

Крім того, в компанії додали, що бізнес-центр отримає “зелену” сертифікацію за міжнародними стандартами BREEAM.

Dragon Capital — одна з найбільших інвестгруп в Україні у сфері інвестицій і фінансових послуг, надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг, прямих інвестицій, управління активами інституційних, корпоративних і приватних клієнтів. Компанія заснована у 2000 році в Києві. Одним із ключових напрямків діяльності компанії Dragon Capital є інвестиції в ринок нерухомості.

Нагадаємо, Dragon Capital завершила операцію з придбання 100% акцій групи компаній “Аква-Еко”, яка здійснює видобуток, виробництво та реалізацію мінеральних природних вод під ТМ “Трускавецька”, у міжнародної групи компаній IDS Borjomi International.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram