Новини
3 Липня 2020
863

У Zoom з’явився конкурент: В Індії мільярдер Мукеш Амбані запустив сервіс відеоконференцій JioMeet

Наразі у компанії немає платних тарифів, і невідомо, чи їх додаватимуть взагалі

Індійська Reliance Jio Platforms – найбільший оператор зв’язку й інтернету в Індії, що належить холдингу Reliance Industries мільярдера Мукеша Амбані, запустила сервіс відеоконференцій JioMeet, повідомляє TechCrunch.

Видання зазначає, що як і Zoom і Google Meet, JioMeet пропонує користувачам необмежену кількість безкоштовних дзвінків з високою роздільною здатністю (720p). “До дзвінка можна підключати до 100 користувачів. При цьому дзвінок може тривати до 24 годин”, – розповіли у компанії.

І додали, що сервіс наразі немає платних тарифів. “Невідомо, чи буде компанія додавати їх – Jio Platforms протягом багатьох років має репутацію постачальника безкоштовних послуг”, – зазначає видання.

Загалом бета-тестування JioMeet розпочалося у травні 2020 року. Компанія заявляла, що сервіс пропонує управління хостами “корпоративного рівня”: виклики захищені паролем, увійти в систему можна з декількох пристроїв, є функції демонстрації екрану та спільної роботи.

Крім того JioMeet має окремий додаток для MacOS, Windows, iOS і Android. А от користуватися сервісом можна через браузери Chrome і Firefox на комп’ютері. Також є плагін Outlook.

Раніше Investory News писали, що у травні та червні 2020 року Jio Platforms залучила $15,2 млрд інвестицій від Facebook, Silver Lake й інших інвесторів.

Про бізнесмена,  який подарував Індії якісний та доступний інтернет, а також перетворив текстильну компанію на світового енергетичного гіганта можна прочитати в матеріалі Investory News “Мукеш Амбані: Мільярдер не з трущоб”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram