Новини
12 Січня 2022
928

Glassdoor: Рейтинг кращих компаній для роботи у 2022 році

Популярність Meta як роботодавця дуже просіла

Американський сервіс Glassdoor оновив свій щорічний рейтинг Best place for work 2022. Компанія Meta (Facebook) показала найгірший результат за 12 років перебування у рейтингу.

Якщо у тогорічному рейтингу тоді ще Facebook посідав 11 позицію, то цьогоріч Meta — на 47 місці. Після сотень публікацій про те, що відбувається в компанії, популярність Meta як роботодавця дуже просіла, компанії стало складніше наймати співробітників. Нинішня позиція — найнижча для Meta за весь час перебування компанії у рейтингу.

Найбільше співробітників непокоїть публічний осуд діяльності компанії й, при цьому, бездіяльність менеджменту у розв’язанні проблем. Окрім того, не всі були готові до зміни вектору розвитку. При цьому співробітники також зазначають, що досить автономні, мають чимало переваг і працюють над продуктами, якими користується мільярд людей.

Проте найгірше падіння у Zoom — з 22 одразу на 100 позицію. Співробітники жаліються на негативну зміну середовища, в якому вони працюють, через постійне масштабування бізнесу та високий попит на продукти сервісу.

Тож, перша десятка лідерів виглядає наступним чином:

1. NVIDIA

2. HubSpot

3. Bain & Company

4. eXp Realty

5. Box

6. Boston Consulting Group

7. Google

8. Veterans United Home Loans

9. lululemon

10. Salesforce

Як писали раніше Investory News, Apple своїм талановитим співробітникам видала бонуси у вигляді акцій, щоб запобігти витоку найкращих фахівців до конкурентної компанії Meta. Їхній обсяг варіюється в діапазоні від $50 тис. до $180 тис.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram