Новини
8 Серпня 2023
257

Співробітників Zoom повертають в офіси

Наразі компанія пропонує спрощений графік роботи

Zoom, що залишається лідером у тенденції віддаленої роботи після пандемії, тепер просить усіх співробітників, що проживають у радіусі 80 км від офісу компанії працювати принаймні два дні на тиждень за змішаним графіком, повідомляє Business Insider.

“Ми вважаємо, що структурований гібридний підхід, коли працівники, які живуть поруч з офісом, мають бути на місці два дні на тиждень, щоб взаємодіяти зі своїми командами, це є найефективнішим для Zoom”, — зазначили в компанії.

Цього року багато компаній почали вимагати повернення до офісного формату роботи, але зміни в Zoom дивують, враховуючи роль, яку її продукт відіграє у віддаленій роботі. Сервіс відеоконференцій компанії став дуже розповсюдженим під час пандемії. Його назва вже стала дієсловом, що описує акт запуску відеочату для спілкування з колегами.

У маркетингових матеріалах Zoom досі стверджується, що гнучкий формат роботи майже такий же важливий, як і грошова винагорода. В опитуванні, проведеному на замовлення Zoom, 43% працівників сказали, що вважають гнучку роботу не перевагою, а основним очікуванням, а 70% сказали, що вони б залишили свою поточну роботу заради більш гнучкого робочого середовища.

А минулого року в Zoom навіть хвалилися, що менш як 2% співробітників компанії працюватимуть в офісі.

Нагадаємо, дослідження показало які умови праці є актуальними.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram