Новини
31 Серпня 2020
743

Найбільші ритейлери Індії оголосили про злиття на $3,4 мільярда

Reliance, що належить Мукешу Амбані, зможе контролювати третину фізичних магазинів країни

Reliance Industries, що належить найбагатшій особі Азії Мукешу Амбані, оголосила про купівлю ритейл-бізнесу в індійського конгломерату Future Group за $3,4 млрд, про це йдеться у повідомленні компанії.

“Reliance до цього займала провідне положення на індійському ринку. Тепер компанія контролюватиме третину фізичних магазинів країни. Наразі їй належать супермаркети та магазини під брендом Reliance, а також ряд франшиз, серед яких магазини люксових товарів і магазини іграшок Hamleys”, – йдеться у повідомленні.

Конгломерат Future Group, що належить мільярдерові Кішору Бійані, до цього часу володів другою за величиною ритейл-мережею в Індії, до складу якої входить понад десяти брендованих мереж магазинів.

Нагадаємо, на початку липня індійська Reliance Jio Platforms – найбільший оператор зв’язку й інтернету в Індії, що належить холдингу Reliance Industries мільярдера Мукеша Амбані, запустила сервіс відеоконференцій JioMeet.

До речі, наприкінці червня Мукеш Амбані увійшов до першої десятки найбагатших мільярдерів світу. Статок 63-річного мільярдера зріс за день на $3,9 млрд і досяг $64,6 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram