Новини
16 Листопада 2021
1 293

У США запустили авіарейси для охочих зайнятися сексом у польоті

45-хвилинний політ обійдеться у $995

У США запустили авіарейси для пар, призначені для побачень і занять сексом, повідомляє New York Post.

Невеликий двомоторний літак виконує рейси тривалістю від 45 до 90 хв. На борту лайнера є двомісний матрац з атласною постільною білизною та подушками.

Пілота від пасажирів відокремлює фіранка. Під час польоту капітан повітряного судна надягає навушники з шумом приглушення, щоб клієнти могли повністю розслабитися. Найдешевший тариф коштуватиме $995.

Американська компанія Love Cloud (“Хмара кохання”) пропонує послуги романтичних рейсів “у нікуди” вже близько семи років. Пасажири здебільшого влаштовували на них побачення та весільні церемонії, але секс на борту не був дозволений.

Керівники Love Cloud змінили концепцію нещодавно, коли клієнт пропонував одружитися своїй дівчині на землі та попросив підприємців дозволити йому “завершити церемонію заручин” у повітрі.

Як писали раніше Investory News, британська компанія Skytax назвала Qatar Airways кращою авіакомпанією світу у 2021 році: в найкращу трійку також увійшли Singapore Airlines і All Nippon Airways. Докладно про кращих — за посиланням.

Нагадаємо, другий за величиною виробник цивільних літаків у світі Boeing прогнозує, що авіакомпанії витратять $3,2 трлн у найближче десятиліття на закупівлю 19 тис. цивільних літаків.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram